Om os

Linå Procesventilation ApS har hovedsæde i Silkeborg. Vi er specialister i procesventilation til skoler og industri.

De sidste 30 år har vi leveret og installeret ventilations- og udsugningsanlæg til mange forskellige brancher. Vores kendskab til de forskellige brancher er stort, f.eks. har vi solid erfaring med procesventilation til bl.a. skoler og institutioner samt produktionsvirksomheder i medicinalindustrien, plastindustrien, fødevareindustrien og metalindustrien.

Vi har i mange år haft stor glæde af høj og mellem vakuumanlæg fra ÅSS Processventilation. Anlæggene kan anvendes alle steder, hvor der er behov for at fjerne materialer effektivt fra en proces. Gennem salg af mere end 2000 af disse procesventilationsanlæg har vi opnået stor erfaring i at løse alle typer af opgaver inden for udsugning af materialer og dampe. Anlæggene sælges gennem forhandlere eller i visse tilfælde direkte af os.

Vi er forhandler af Airmaster (energieffektive decentrale ventilationsanlæg) og har igennem det sidste år været en del af ”Silkeborgmodellen”, hvor vi har installeret mere end 100 af disse anlæg på byens skoler. Derfor har vi stor erfaring i montage af netop disse anlægstyper.

Vi arbejder ofte også som underleverandør for andre ventilationsentreprenører. I disse tilfælde koncentrerer vi os om procesventilationsdelen. Det kan være alt fra små anlæg i et værksted på en skole til større komplicerede anlæg i industrien.

Linå ProcesventilationUanset jeres behov og ønsker til ventilation leverer vi en holdbar og pålidelig ventilationsløsning, der sikrer et bedre arbejdsmiljø og et sundere indeklima for jeres elever/medarbejdere. For os er ingen opgaver for små eller for store. Uanset opgavens størrelse er vi er med fra start til slut.

Hos os får du…

✓ Rådgivning om dimensionering
✓ Projektbeskrivelse og tegninger
✓ Levering og installation af anlæg
✓ Anlæg, der overholder Arbejdstilsynets krav
✓ Anlæg, der opfylder ATEX-direktivet
✓ Miljøvurdering og CE-mærkning af anlæg

Kontakt os allerede i dag på tlf. 86802666 og få en uforpligtende snak om jeres ventilationsmuligheder.