Udsugning til værksteder

Centralstøvsuger på autoværkstedVi har mange års erfaring i ventilation og udsugning til værksteder og autobranchen. Vi leverer komplette ventilations- og udsugningsløsninger, f.eks. rumventilation samt slibe- og svejse-udsugning. Vores anlæg overholder altid Arbejdstilsynets krav. Læs mere om værksteds-udsugning herunder.

Ventilation og udsugning er nødvendigt i ethvert værksted. Vi er leveringsdygtige i alle former for ventilation og udsugning til værksteder og autobranchen, f.eks. rumventilation, svejseudsugning samt udsugning fra slibning, rudemontering og udstødningsgas.

Eksempelvis har vi tidligere totalventileret et automalerværksted ved hjælp af udsugning gennem zonestyrede gulvriste, så effekten kan flyttes rundt i værkstedet efter behov. Derudover har vi sørget for effektiv svejseudsugning samt udsugning fra pudsemaskiner og støvsugning af gulve. Luftskifteanlægget sikrer det nødvendige luftskifte i lokalerne, således arbejdet kan udføres i et sundt arbejdsmiljø til gavn for medarbejderne og virksomheden.

Udsugning til værkstedVi leverer svejseudsugning og diverse komplette ventilationsanlæg til autobranchen. Hos os får I praktiske ventilations- og udsugningsløsninger, der er tilpasset Arbejdstilsynets krav, og som samtidig er opbygget, så brugerne effektivt kan udføre deres arbejde, uden at udsugningen er til gene for dem og deres arbejde.

Uanset, om vi skal arbejde som leverandør eller underleverandør, får I hos os kompetent råd og vejledning. Kontakt os i dag på tlf. 86802666 og lad os sammen finde den mest optimale ventilations- og udsugningsløsning til jeres værksted. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.