Kolekto tegnestue

Skræddersyet løsning til værksted

kolekto miljøbillede

Den danske designvirksomhed og tegnestue Kolekto sælger unikt, bæredygtigt interiør og legetøj til børn og voksne. Kolekto arbejder med bæredygtigt træ og organiske farver på deres værksted og tilbringer mange timer herinde for, at hver eneste finesse i det stilrene design altid har samme høje kvalitet. Det stiller krav til arbejdsprocesser, arbejdsmiljøet og udluftningen i værkstedet, og her har Linå Procesventilation leveret et anlæg, der har gjort hverdagen nemmere.

Eva Wandel, medejer af Kolekto forklarer: ”indtil for ganske nylig havde vi en spånsuger koblet til hvert element, vi arbejdede med. Det ikke bare fyldte meget rent fysisk, men var også en rodet og ineffektiv løsning. Faktisk arbejdede vi altid med masker på og var ofte nødsaget til at støvsuge gulvet, da spånsugerne ganske enkelt ikke var effektive nok. Det var simpelthen på tide at investere i kvalitet og en langtidsholdbar løsning”.

Efter at forhøre sig lidt omkring, blev Eva hurtigt klar over, at Linå Procesventilation var en erfaren leverandør med gode anbefalinger med på vejen. Ad omveje hørte hun om andre kunder, der havde fået en skræddersyet ventilationsløsning og hun blev hurtigt overbevist om, at Linå Procesventilation var de helt rette til jobbet. Eva fortsætter: ”Fra første telefonsamtale til anlægget blev installeret har bare været en top professionel og god oplevelse hele vejen. Uanset hvem vi har været i kontakt med, har vi hele tiden haft følelsen af at være i trygge hænder. Vi har fået et anlæg i høj kvalitet, 100% skræddersyet til vores værksted og de konkrete behov, vi står overfor i forskellige arbejdsprocesser. Med det nyinstallerede anlæg slipper vi for at støvsuge og bære masker og har ganske enkelt fået et bedre arbejdsmiljø at arbejde i”.

Kolekto har fået installeret spånsugningsanlæg, type 1600SX. I et træværksted som Kolektos er der mange træspåner og støv, hvorfor udsugningen er særlig vigtig.  

Anlægget er et kompakt spånsugningsanlæg, som passer godt ind hvor pladsen er trang. Alle ventiler er udstyret med en kontakt, som aktiverer anlægget, når ventilerne åbnes.

Med sit høje vakuum, kan anlægget både benyttes til udsugning fra maskiner og rengøring af værkstedet. Opsamling af affaldsmaterialet sker i en affaldsvogn, som gør det nemt at tømme og komme af med affaldet.

Står din virksomhed overfor at skulle investere i et nyt ventilationsanlæg, så tag fat i os. Vi står klar til at lave en skræddersyet løsning, der matcher med de behov og ønsker, I har.

Kontakt os nu på tlf. 3226 5252 eller mail info@procesvent.dk for et uforpligtende tilbud.